Linkflow is gespecialiseerd in het inkopen van backlinks. Het hebben van krachtige backlinks naar jouw website is de krachtigste SEO tool op het moment. Backlinks kopen is naast de krachtigste, ook de snelste manier om jezelf beter vindbaar te maken in Google.

Waar het vroeger belangrijk was om zoveel mogelijk backlinks te hebben, is het tegenwoordig belangrijk om een zo sterk mogelijk linkprofiel te hebben. Dit houdt in dat de verhouding van sterke en zwakke links in balans is. De waarde van je backlinks is belangrijker dan de hoeveelheid. De waarde van deze backlinks wordt gemeten aan de hand van de domein autoriteit (DA) en de pagina autoriteit (PA) van de pagina die naar jou toe linkt.

Door onze jarenlange ervaring in de markt van linkbuilding hebben we connecties met bedrijven uit alle denkbare sectoren. Het kopen van relevante links voor jouw website is nog nooit zo makkelijk geweest. Via Linkflow kun je backlinks van alle denkbare autoriteiten kopen. Voordat je links koopt zul je altijd op de hoogte gebracht worden van de pagina autoriteit, domein autoriteit en hoe lang je link zal blijven staan.

Backlinks kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Dit kan via zogeheten linkpagina’s maar ook door het inkopen van artikelen of blogs.

Menu sluiten